Aké budú tento rok adventné trhy v Belfaste? Program a dôležité informácie na jednom mieste

Vianočné trhy v Belfaste sú skvelou príležitosťou zažiť kúzlo Vianoc v srdci Severného Írska. Okolie Belfast City Hall, belfastskej radnice, sa počas sviatkov premení na vianočnú dedinku plnú svetiel, stánkov, v ktorých nájdete remeselné výrobky a tradičné vianočné pochúťky. 

Užite si program, ktorý zahŕňa množstvo zábavných aktivít pre deti i dospelých.

Vianočné trhy Belfast

V Belfaste zažijete jedinečné Vianoce, a to vďaka stánkom, ktoré ponúkajú široký výber lahôdok z celého sveta, vrátane miestnych severoírskych špecialít. Pre svojich blízkych tu môžete zaobstarať množstvo darčekov, ako sú dekorácie alebo ručne robené umelecké výrobky, ktoré inde nenájdete.

Užite si veľa zábavy a pošepkajte Santa Clausovi, do ucha, svoje najvnútornejšie priania, ktoré sa vám vďaka tomu môžu splniť.

Adventné trhy na Donegall Square North

Kedy a kde sa všetko uskutoční?

Po–St 10–20 h; Št–So 10–22 h; Ne 12–18 h

Belfast City Hall a vianočná dedinka

Hlavná časť belfastských vianočných trhov sa odohráva pri Belfast City Hall, ktorá je nádherne osvetlená a vyzdobená. Práve pri tejto budove nájdete desiatky stánkov, v ktorých môžete nakúpiť darčeky pre svojich blízkych. Môžete ich potešiť remeselnými výrobkami aj vianočnými dekoráciami. Zakúpiť môžete aj najrôznejšie lahôdky z celého sveta.

Vo vianočnej dedinke zase môžete nájsť dom Santa Clausa, ktorému sa môžu, so svojimi prianiami, zveriť dospelí aj deti. So Santom si môžete zaobstarať aj nezabudnuteľné fotografie.

Belfast City Hall and Christmas Market

Aj Dublin organizuje vianočné trhy, ktoré stoja za to navštíviť.

Navštívte vianočné trhy v Belfaste a nechajte sa očariť jeho jedinečnou sviatočnou atmosférou. Počas prechádzky medzi stánkami, plnými darčekov a dobrôt, sa môžete zahrievať vareným vínom alebo horúcim ciderom a dôjsť až ku klzisku, na ktorom si môžete s priateľmi a rodinou užiť veľa zábavy.

Milan & Ondra

Vianoce nás jednoducho baví. Na webe Vianocedarceky.sk vám chceme ukázať tie najlepšie recepty, dekorácie a informácie o Vianociach na jednom mieste. Chýba nám tu niečo? Dajte nám vedieť a inšpirujte sa s nami! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :)

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.

Zavrieť reklamu