Aké budú tento rok adventné trhy v Bathe? Program a dôležité informácie na jednom mieste

Navštívte vianočné trhy v Bathe, ktoré patria medzi najkrajšie vo Veľkej Británii. Tešiť sa môžete na tradičné britské vianočné špeciality, mesto vyzdobené žiarivými svetlami a na bohatý kultúrny program, plný hudby, kolied a zábavy pre dospelých i deti. 

Ak si chcete užiť pravú sviatočnú pohodu, je pre vás mesto Bath tým pravým miestom. 

Vianočné trhy v Bathe

Na adventných trhoch v Bathe môžete navštíviť viac ako 150 stánkov, v ktorých nájdete nielen regionálne špeciality, ale aj remeselné výrobky, ručne vyrobené šperky, keramiku a ďalšie originálne produkty, ktoré môžete darovať svojim blízkym ako darčeky pod stromček. 

Výhodou mesta je tiež úchvatná georgiánska architektúra, ktorá vás očarí slávnostnou výzdobou a vykúzli hrejivú atmosféru.

Adventné trhy v štvrti City Centre

Kedy a kde sa všetko uskutoční?

Po–St 10–19 h; Št–So 10–20 h; Ne 10–18 h

Prečo navštíviť adventné trhy v Bathe?

Jednoducho preto, že vám ponúknuť nezabudnuteľný a magický zážitok. Prejdite sa ulicami, ktoré sú zdobené tisíckami svetiel a kde nájdete množstvo stánkov so štýlovými domácimi potrebami, ručne vyrobenými šperkami alebo personalizovanými darčekmi. 

Pochutnať si môžete na slávnostnom jedle v podobe sušienok, cukroviniek, šunky, toastov, vareného vína a ďalších miestnych špecialít. 

Podporiť môžete tiež dobročinného ducha, a to v stánkoch charitatívnych organizáciách, ktoré sú súčasťou bathského vianočného trhu. 

Udržateľnosť aj na Vianoce

Usporiadatelia vianočných trhov v Bathe sa každý rok snažia o šetrnosť k životnému prostrediu a o pozitívny vplyv na mesto. Od roku 2024 mesto používa v mieste trhu iba jeden generátor, využívajúci HVO na zníženie uhlíkových emisií. Usporiadatelia sa tiež snažia používať biologicky odbúrateľné alternatívy k plastom, ako len je to možné, aby došlo k minimalizácii používania plastov po celú dobu trvania trhu. 

Prezrite si vianočne vyzdobené mesto Bath už teraz.

Bath Christmas Market 2023 with the DJI Osmo Pocket 3

Až sa ocitnete na adventných trhoch v Bathe, možno budete chcieť niekomu zablahoželať do nasledujúceho roku anglicky. Inšpirujte sa tými najlepšími prianiami do nového roku v angličtine.

Navštívte tento rok britské vianočné trhy. Bath je mesto, ktoré sa cez sviatky rozžiari kúzelnými svetielkami, rozvonia miestnymi špecialitami a horúcimi nápojmi a rozoznie nádhernými zvukmi kolied. Obohatiť môžete svoje oči aj pohľadom na úchvatnú architektúru a zažiť môžete veľa zábavy.

Milan & Ondra

Vianoce nás jednoducho baví. Na webe Vianocedarceky.sk vám chceme ukázať tie najlepšie recepty, dekorácie a informácie o Vianociach na jednom mieste. Chýba nám tu niečo? Dajte nám vedieť a inšpirujte sa s nami! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :)

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.

Zavrieť reklamu